O bancă din top în România a semnat primul său parteneriat de imagine cu jucătoarea de handbal Cristina Neagu

Cristina Neagu, singura sportivă din istoria handbalului care a fost recompensată de patru ori de Federația Internațională de Handbal cu titlul de „Cea mai bună jucătoare a anului”, va deveni ambasadorul BRD – Groupe Societe Generale, una dintre băncile din top 10 România.

Cristina va reprezenta, potrivit comunicatului BRD, ”valorile băncii într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională”.

BRD Groupe Société Générale este, de șase ani, partenerul oficial al Federației Române de Handbal, sponsorul echipelor naționale de handbal ale României. În acești ani, au fost obținute performanțe notabile: medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din anul 2015, locul 4 la Campionatul European de Handbal din 2018, ambele obținute de naționala feminină de senioare și medalia de aur la Campionatul Mondial de junioare, obținută de naționala feminină Under 18 în anul 2014.

„Avem toată admirația pentru tot ce a reușit să facă, trecând peste toate adversitățile și momentele dificile, și suntem mândri că îi suntem alături”, a declarat François Bloch, CEO, BRD – Groupe Société Générale. 

„Mă bucur să reprezint BRD, un suporter constant al sportului, și în special al handbalului românesc,  o companie care, ca și mine, crede că viitorul este pe atât de plin de reușite pe cât de mult efort pui în fiecare pas, că nimic nu vine fără muncă asiduă și fără oamenii de lângă tine”, a spus, la rândul ei, Cristina Neagu.

BRD nu este la primul partenerita de imagine cu un sportiv. În trecut, banca a avut astfel de contracte de imagine, mai mulți ani la rând, cu cei mai mari trei sportivi români Nadia Comăneci, Ilie Năstase și Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole