O chelneriţă a fost concediată după ce a primit un bacşiş de 4.400 de dolari

O chelneriţă din Statele Unite a fost concediată după ce a primit un bacșiș de 4.400 de dolari. Decizia concedierii a fost luată din cauză ca aceasta nu a împărţit banii cu restul angajaților.

Clienţii, care fac parte dintr-un club al „bacşişurilor de 100 de dolari”, au strâns banii inclusiv din donaţii online. Scopul lor este să ajute astfel chelnerii din SUA, afectaţi grav de pandemia de COVID-19. Ei au specificat că banii trebuie împărţiţi de chelneriţă doar cu o colegă, care ieşise mai devreme din tură, potrivit The Kansas City Star.

Toată lumea de la această masă a contribuit cu câte un bacşiş de 100 de dolari pentru tine şi pentru cealaltă chelneriţă, care din nefericire, a trebuit să plece acasă, pentru că nu se simţea prea bine. Am postat şi pe canalele noastre de social media şi ne-au trimis si mai mulţi bani. Aşadar, oferim un bacşiş în valoare totală de 4.400 de dolari… pe care să-i împarţi cu cealaltă fată care a avut grijă de noi. Iată, chiar aici, banii sunt pentru voi, vă mulţumim! Vă mulţumesc tuturor”, i-a spus femeii unul dintre membrii clubului, Grant Wise.

Chelneriţa Ryan Brandt a spus însă că patronul localului a obligat-o să împartă banii cu ceilalţi angajaţi şi, pentru că femeia nu a vrut să facă acest lucru, a fost concediată. Acum, clienţii care i-au dat bacşilul au creat un cont în care strâng bani pentru a o ajuta pe chelneriţă să se descurce până când va găsi un nou loc de muncă.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole