O doctoriță a bătut un pacient, pentru că i-a adresat prea multe întrebări!

Am relatat zilele trecute despre un pacient care a bătut, în Ialomița, o doctoriță. Și, la modul serios, am compătimit-o pe doctoriță. Dar, ce să vezi, e valabilă și aia cu reversul medaliei.

În Timiș, un pacient a fost snopit în bătaie de o doctoriță! Nu mai întreb în ce lume trăim, că, oricum, nu-mi răspunde nimeni, și trec la relatarea cazului. Acum două zile, în cabinetul medical din satul Bulgăruş, comuna Lenauheim, din judeţul Timiş, deci vorbim despre un medic de familie, a avut loc o bătaie serioasă.

Doamna doctor a sărit pe pacient cu pumnii și picioarele, pentru că acesta a insistat cu întrebările privind decontarea anumitor servicii medicale de către Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiș!

Doctorița bătăușă are 39 de ani, bărbatul bătut 66 de ani. Pacientul venise în mod expres să afle cum stă treaba cu anumite deconturi de servicii medicale. Îl însoţise prietena sa. Probabil că a pus cam multe întrebări.

Căci, doctorița s-a enervat și poc! Și, de fapt, nu doar poc, ci, poc, poc, poc, de mai multe ori. Prietena bărbatului a fost cea care a sunat la 112 şi a chemat poliţiştii ca să ia măsuri. Aceștia au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe pe numele medicului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...