O dronă cu explozibil a căzut în Bulgaria, la Tyulenovo

Pe țărmul bulgăresc, la Tyulenovo, un localnic a descoperit o dronă de origini necunoscute și cu un dispozitiv explozibil atașat. Nu este clar dacă drona a căzut din cer sau a ajuns adusă de curenții marini.

Ieri seară, un localnic din Tyulenovo, Bulgaria, a descoperit pe țărmul mării, chiar lângă portul de agrement al micii așezări, printre pietre, o dronă neidentificată, care avea atașat un dispozitiv explozibil. Nu este clar cum a ajuns drona respectivă în zonă, dacă a venit pe calea aerului sau dacă a fost adusă de curenții marini.

Persoana care a descoperit drona, Radoslav Rusev, și care a alertat serviciile de urgență și a făcut fotografiile cu aparatul misterios, a explicat la Televiziunea Națională Bulgară că, după aproape 11 ore, nu exista încă nicio anchetă în acest caz. „Am văzut bomba pe drona care este lipită de ea. Este foarte clar vizibilă în imagini. Am alertat serviciile de urgenţă la ora 21:40 aseară. Până acum nu a existat niciun răspuns la semnalul meu, cu excepţia faptului că drumul spre Golful Tyulenovo este închis. Aşteptăm de zece, unsprezece ore ca să se întâmple ceva“, a declarat Rusev.

În ciuda a ceea ce a spus bărbatul, azi dimineață o echipă modulară de eliminare a munițiilor de la baza navală din Varna s-a deplasat la fața locului, pentru a încerca să dezlege misterul și să scoată obiectul din zona locuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole