O femeie și-a înjunghiat mortal fetița de 3 ani și a susținut că SpongeBob a pus-o să o facă

O tânără în vârstă de 22 de ani din Michigan, care și-a ucis fiica în vârstă de trei ani, susține că SpongeBob a obligat-o să facă acest lucru.

Justine Johnson, în vârstă de 22 de ani, este acuzată că și-a înjunghiat de mai multe ori fiica, pe Sutton Mosser pe 16 septembrie, la două zile după a treia aniversare a copilului, conform Daily Mail. 

Cadavrul copilului a fost pus într-un sac de gunoi. Cel care a găsit cadavrul a fost fratele lui Justine Johnson, în vârstă de 17 ani.
Se pare că femeia consuma heroină.

„Ea mi-a spus că nu își amintește detaliile despre ceea ce s-a întâmplat în momentul în Sutton a murit, că suferea de halucinații din cauza sevrajului de heroină și că nu a dormit timp de aproximativ două săptămâni”, a spus Ryan Eberline, o persoană implicată în anchetă din partea serviciilor sociale.

Eberline a precizat că femeia a declarat că primea instrucțiuni de la televizor și că SpongeBob i-a spus să își omoare fiica sau o să moară chiar ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...