O femeie și-a numit copilul după polițistul care a ajutat-o cu nașterea

Povestea pe care o relatăm în rândurile astea e una frumoasă și emoționantă, de film. Doi polițiști de la Comisariatul SanFerdinando din Napoli, Marco și Luca, patrulau în noaptea de 5 spre 6 august, cu mașina de serviciu pe via Pallonetto din Santa Lucia.

Era aproape 3:00 dimineața și părea să fie o noapte caldă și calmă. Când, deodată, dinspre apartamentul unui bloc s-au auzit țipete puternice. Cei doi polițiști, fără să aibă idee ce se întâmplă, au oprit mașina și s-au grăbit spre locul de unde veneau țipetele.

Pe un culoar, ei au găsit o tânără care era în durerile facerii, gata să nască. Femeia era singură, ieșise din apartament ca să ceară ajutor și se prăbușise la etajul unde locuiește, lipsită de vlagă. Deși țipase, nimeni nu ieșise să vadă ce se întâmplă.

Polițiștii au sunat la ambulanță și au ajutat femeia să coboare în stradă. Când a venit echipajul medical, ei au însoțit ambulanța la spital. Acolo, tânăra a născut un băiețel sănătos și frumos pe care a ținut, ca recunoștință și mulțumire pentru ajutor, să-l numească la fel ca pe unul dintre polițiști: Marco.

Se prea poate ca agentul cu acest nume să fi fost mai implicat, de femeia și-a numit copilul după el. Ori, pur și simplu, mămica să fi considerat că e mai frumos Marco decât Luca. Nu știm de ce a ales așa. Dar ce e cert, e că polițiștii de la secția unde lucrează cei doi, Marco și Luca, au fost mândri de colegii lor și au trimis tinerei mămici buchete de flori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...