O fetiță de 10 ani a împușcat o femeie care s-a bătut cu mama ei

Un eveniment groaznic s-a întâmplat în urmă cu mai bine de o săptămână în orașul Orlando, Florida. O fetiță de 10 ani a împușcat o femeie în vârstă de 41 de ani. Aceasta se certa cu mama ei în fața blocului. De la ceartă la păruială și bătaie n-a mai fost mult.

Cele două femei, la fel de violente și de agresive, n-au putut să fie despărțite nici de iubitul celei care avea să devină victima fetiței de 10 ani, Denise Rodgers. Pe fondul acesta, al scandalului, fetița a tras, după cum a mărturisit iubitul victimei, un foc sau două și a strigat: „Nu ar fi trebuit să o lovească pe mama mea!”

Copilul a fost plasat în custodia Departamentului pentru Copii și Familii din Florida. Anchetatorii care investighează cazul vor lua în considerare toate circumstanțele, inclusiv vârsta copilului, atunci când vor lua o decizie. Mama copilului este și ea în custodia poliției.

Ancheta continuă. Procurorii spun că acesta este cel mai tragic și impresionant caz dintre cele pe care le-au mai investigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...