O insultă: Cum ar arăta astăzi Prințesa Diana dacă ar fi în viață (FOTO)

Un fotograf a creat o serie de imagini generate de inteligența artificială care ilustrează cum ar fi arătat celebritățile moarte dacă ar fi mai trăit – inclusiv Prințesa Diana, Freddie Mercury, Heath Ledger și Michael Jackson.

Imaginile impresionante, dar stranii, create cu ajutorul inteligenței artificiale arată cât de diferite ar fi putut fi lucrurile dacă aceste personalități culturale nu ar fi murit înainte de vreme.
Alper Yesiltas, artistul din spatele proiectului, a declarat că folosește „diverse programe software” pentru a face ca imaginile să pară reale și să aibă un aspect foto-realist. El a declarat pentru Bored Panda: „Odată cu dezvoltarea tehnologiei AI, am fost entuziasmat pentru o vreme, gândindu-mă că orice lucru imaginabil poate fi arătat în realitate. Când am început să mă joc cu tehnologia, am văzut ce pot face și m-am gândit la ce m-ar face cel mai fericit. Am vrut să-i văd din nou în fața mea pe unii dintre oamenii de care îmi era dor și așa a apărut acest proiect.”

Cu toate acestea, cea mai recentă imagine a lui Alper – o reprezentare a prințesei Diana la bătrânețe – i-a deranjat pe fanii Casei Regale britanice.

„Este cu siguranță mai frumoasă decât Camilla”

Un comentator de pe Instagram a spus despre imagine: „Aceasta este o insultă la adresa memoriei Dianei. Ea ar fi avut 61 de ani. A fost o femeie semnificativ de frumoasă, cu mijloace și ar fi avut grijă de ea însăși. „Arată ca și cum ar fi stat la soare și ar fi fumat țigări într-un parc de rulote din Mississippi în ultimii 25 de ani”, a comentat altcineva

Un altul a scris: „Să fie la fel cum a rămas în memoria noastră și în eternitate! Deși este cu siguranță mai frumoasă decât Camilla chiar și aici!”.

Cu toate acestea, alții au fost impresionați de lucrarea artistică, care arată ca o fotografie reală a unei Diana în vârstă. Un utilizator a spus: „Frumoasă operă de artă. A adus tristețe și în același timp speranță. Ați putea să-i faceți pe Marilyn Monroe, JFK și James Dean?”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole