O mamă este suspectată că și-a ucis cei doi copii de 4 luni, respectiv 1 an și 9 luni

Publicat: 02 iun. 2021, 14:44, de Cezar Amariei, în Orașul meu , ? cititori
O mamă este suspectată că și-a ucis cei doi copii de 4 luni, respectiv 1 an și 9 luni
politia română

O tânără mamă din județul Maramureș este suspectată că și-ar fi ucis cei doi copii, de patru luni, respectiv un an și nouă luni.

Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel Sistemul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform emamamures.ro, mama celor doi ar avea grave afecțiuni psihice și este principalul suspect în acest caz.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș