Marea onoare rezervată Emmei Răducanu: Unde ajunge ținuta purtată de ea la US Open

Ţinuta purtată de jucătoarea britanică Emma Răducanu la US Open va fi expusă la International Tennis Hall of Fame ((ITHOF), după cum a anunţat organizaţia.

Ținuta Emmei va fi expusă după ce britanica în vârstă de 18 ani a devenit prima jucătoare venită din calificări care a câștigat un Grand Slam. Răducanu a învins-o pe canadiana Leylah Fernandez în finala de la Flushing Meadows, la începutul acestei luni, și a devenit prima britanică care câștigă un titlu major la simplu după 44 de ani, urcând, după victoria sa, 128 de locuri în clasamentul mondial, până pe locul 22.

ITHOF, situat pe Bellevue Avenue în Newport, Rhode Island, a făcut anunțul luni, scriind pe Twitter: „O cursă legendară: prezervată. Prima jucătoare care a câștigat un titlu major venind din cailficări are acum un loc în casa istoriei tenisului!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...