O mină marină a fost descoperită pe plaja din Sfântu Gheorghe

O mină marină a fost descoperită joi pe plaja din zona localității Sfântu Gheorghe. Poliția de Frontieră. Reprezentanții Forțelor Navale Române intervin pentru neutralizarea minei marine.

Conform Poliției de Frontieră, o echipă de scafandri și polițiști de frontieră ai Gărzii de Coastă a observat în zona localității Sfântu Gheorghe „un obiect plutitor suspect”, aproape de o plajă.

Poliția de Frontieră spune că este vorba despre o mină marină care se afla în derivă ușoară, la țărm.

Potrivit procedurilor specifice, polițiștii de frontieră au instituit o zonă de siguranță și asigură securitatea perimetrală, fiind totodată informate autoritățile naționale cu atribuții in domeniu. Operațiunile sunt în desfășurare, mai precizează Poliția de Frontieră.

Au fost anunțați imediat reprezentanții Forțelor Navale Române, care au trimis în zonă o echipă specializată în neutralizarea minelor marine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...