O femeie a murit după ce a mâncat țigări

O femeie din Italia a murit din cauza tutunului, dar nu cum am fi tentați să credem, de pe urma fumatului excesiv, ci pentru că a mâncat țigări.

Tragedia s-a petrecut vineri, 3 februarie 2023, în orașul italian Livorno, din Toscana, unde o femeie a mâncat mai multe țigări, apoi a luat cina, dar imediat după aceea a decedat.

Conform celor relatate de ziarul italian Il Tirreno, victima avea 64 de ani și era rezidentă într-o casă de odihnă din localitatea menționată mai sus.

Potrivit sursei citate, ea a înghițit țigările chiar înainte de a servi cina, iar după ce a mâncat, s-a întors în camera ei, scrie rotalianul.com

În jurul orei 19:30 însă, femeia a început să se simtă rău, iar personalul casei de odihnă Pascoli, cum se numește instituția, a chemat imediat o ambulanță la fața locului.

Din păcate, între timp femeia a decedat și personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, orice tentativă de resuscitare fiind în van.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Ministrul de Interne al Austriei va anunța la București aderarea, în...

Ministrul de Interne al Austriei, Gerhard Karner, va fi prezent miercuri la București la invitația ministrului Lucian Bode, iar cu acest prilej va face...