O nouă funcție Tinder. Poți primi 460 de dolari, dacă o folosești

Aplicația Tinder lansează o nouă funcție „Plus One”, care ar trebui să-I ajute pe utilizatori să găsească o parteneră de nuntă. Opțiunea va semnala celorlalți faptul că persoana fie caută un partener de nuntă, fie este dispusă să fie partener pentru altcineva. În acest proiect, Tinder colaborează cu WeddingWire, o companie de resurse pentru planificarea nunților.

Tinder a anunțat că lansează o nouă funcție, astfel încât utilizatorii săi să găsească un „plus one”(partener) pentru sezonul nunților de la sfârșitul anului. Cei care se alătură opțiunii „Plus One” din cadrul aplicației, semnalează faptul că sunt în căutarea unui partener de nuntă, sau că sunt dispuși să fie un astfel de partener.

Noua funcție este accesibilă în cadrul secțiunii Explore a Tinder, lansată luna trecută. Ea oferă modalități de a descoperi potriviri, în funcție de interese și nu numai, scrie techrunch.com

„Știm că mulți dintre membrii noștri sunt în căutarea unui Plus One pentru următoarea lor nuntă. Și suntem încântați să le oferim acum o modalitate de a face exact acest lucru pe Tinder”, a declarat într-o postare pe blog Kyle Miller, vicepreședintele departamentului de inovare a produselor la Tinder.

Premii și instrumente de siguranță de la Tinder

Tinder colaborează cu WeddingWire, o companie de resurse pentru planificarea nunților, pentru a ajuta invitații singuri să acopere costurile sezonului de nuntă prin intermediul unui nou grant.

Primii 100 de utilizatori Tinder eligibili, care se vor înscrie la Plus One, vor primi 460 de dolari pentru a ajuta la acoperirea costurilor asociate cu viitoarele nunți, cum ar fi călătoria, cadourile și cazarea. WeddingWire a constatat că invitații cheltuiesc în medie 460 de dolari pentru a participa la o nuntă, motiv pentru care această sumă a fost aleasă pentru această donație.

În plus, Tinder s-a concentrat pe lansarea unor instrumente de siguranță pentru utilizatorii săi. De exemplu, compania a anunțat în august că intenționează să facă disponibilă verificarea voluntară a identității la nivel global. În iunie, Tinder a lansat o funcție care le permite utilizatorilor să își încarce contactele de pe telefon și să blocheze anumite persoane pe care ar prefera să nu le vadă în aplicație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Barna Tanczos si Laszlo Barabas

Firmele ungurești susținute de Barna Tanczos pregătesc prăduirea Apelor Române cu...

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a provocat ieri un scandal monstru la Administrația Națională Apele Române (ANAR) al cărui ecou...