O prostituată româncă a fost ucisă cu bâta de baseball de către iubitul ei

Un bărbat în vârstă de 28 de ani și-a ucis iubita cu o bâtă de baseball. Crima s-a petrecut în Austria, cei doi fiind de origine română.

Luni după amiază, un tânăr și-a parcat mașina în fața administrației publice din Villach, iar de pe bancheta din spate a scos trupul unei femei desfigurate. Tânăra de 29 de ani avea răni masive pe tot corpul, au declarat autoritățile.

Nu este clar încă de ce bărbatul nu a dus-o la spital, iar acțiunile ce au urmat au fost și mai ciudate. Acesta a strigat într-una: „Viața mea s-a terminat”, până la sosirea poliției și a ambulanței.

Poliția investighează moartea femeii, și nu exclude posibilitatea unor complici, sau că femeia a fost ucisă de altcineva (poate un client al bordelului la care aceasta lucra).

Medicii sosiți la fața locului au încercat să o resusciteze pe femeie, dar fără succes.

Se pare că aceasta era prostituată, și lucra într-un cartier roșu din zona industrială Villach, iar iubitul ei cu care locuia, îi era și proxenet.

Arma crimei, un băț de lemn sculptat în forma unei bâte de baseball a fost găsită în apropierea bordelului, care era frecventat în principal, de italieni, potrivit oe.24.at.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...