O prostituată româncă de lux a încasat 270.000 de euro de la un singur client

O prostituată româncă a încasat, de la un singur client, un milionar austriac, aproape 270.000 de euro. Cea mai mare parte a banilor ajungea la proxenetul tinerei, care-i folosea pentru a cumpăra mașini de lux.

Informațiile au fost consemnate în procesul în care este judecat pentru proxenetism Cosmin Pop, cunoscut în lumea interlopă sub numele „Sharpele”.

„În contul de euro al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituției de către P. Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk și 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituției de către victimă„, se arată în rechizitoriu, conform clujust.ro.

Cei 269.500 euro i-au fost transferați româncei de un cetățean austriac milionar. Este vorba de patronul unei mari companii din Austria care produce şi transportă legume.

Pop folosea banii pentru a cumpăra mașini foarte scumpe, precum Rolls Royce de 400.000 de euro și un BMW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...