O rețea de trucare a meciurilor de jocuri de noroc online formată din români și bulgari a fost distrusă de poliția spaniolă!

Vineri, 15 septembrie 2023, a avut loc o lovitură în lumea fotbalului, după ce o rețea de pariuri sportive formată din români și bulgari a fost desființată de poliția spaniolă.

Vineri, 15 septembrie 2023, pe site-ul Ministerului de Interne din Spania a fost dezvăluită o anchetă de proporții care a vizat o rețea de trucare a meciurilor de fotbal și tenis de masă, formată și din români, și din bulgari. De asemenea, cei vizați de anchetă sunt suspecți și pentru fraudarea pariurilor online.

Ancheta a fost realizată de Interpol, Policia Nacional (n.r. – poliția spaniolă) și Poliția Română, cu sprijinul Europol și a început încă din anul 2020, când au apărut primele suspiciuni în acest sens.

Ulterior s-a aflat că în spatele acestor bănuieli se află, de fapt, o întreagă rețea de trucare a meciurilor, formată în principal din cetățeni români și bulgari stabiliți în Spania.

Potrivit Ministerului de Interne din Spania, aceștia corupeau sportivii, care de cele mai multe ori erau tot de naționalitate română și bulgară, pentru a le face jocurile.

Aceeași rețea a fraudat și mai multe pariuri online folosind proceduri noi. Un satelit de ultimă generație a fost folosit pentru a înregistra difuzarea în direct a competiției, permițând rezultatelor să ajungă la suspecți înainte ca aceștia să jungă la casele de pariuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole