O tânără de 18 ani a ajuns la spital cu o criză înfiorătoare după ce un bărbat i-a pus droguri în băutură VIDEO

O tânără de 18 ani a ajuns la spital având crize îngrozitoare, după ce fusese drogată în club, fără ca aceasta să știe.

Millie Taplin (18 ani), din Essex, UK, a fost filmată de mama ei la spital, după ce fusese drogată în club. The Mirror informează că un bărbat i-a pus un drog în băutură, care încă nu a fost identificat de medici.

Sursa citată anunță că bărbatul, care se afla într-un grup de persoane pe care le cunoștea, i-a oferit băutura, spunându-i „Încearcă asta”. La scurt timp, fata a fost dusă la spital. Medicii suspectează că i-au fost administrate două droguri, „unul să o paralizeze, iar altul să o lase inconștientă”, a spus mama fetei.

Claire și-a filmat fiica în timp ce se afla în timpul unei crize provocată de droguri, comparând reacțiile fetei cu cele ale unei persoane posedate. Fata poate fi văzută cum își încleștează mâinile fără control, la fel ca și mandibula. Din fericire, aceasta și-a revenit complet.

VIDEO AICI

„Sincer, am crezut că am intrat într-o scenă dintr-un film de groază, Exorcistul. Mă gândeam ce se întâmplă, ce i s-a dat. Mâinile îi erau încleștate, la fel ca și mandibula, fața îi era distorsionată, arăta posedată. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Nici nu știam ce drog ar fi putut face așa ceva. Deși este tulburător, dacă asta salvează o fată, atunci merită să vadă toată lumea. Nimic nu te poate pregăti să vezi asta”, a spus femeia, conform Știrileprotv.

Incidentul a fost raportat la poliție și la clubul în care s-a petrecut incidentul.

Oamenii legii recomandă celor care merg în cluburi să consume doar băuturi preparate în fața lor, să nu accepte nimic de la persoane necunoscute, să nu-și lase băuturile desfăcute nesupravegheate, iar dacă ceva are gust ciudat să nu bea.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole