O tânără de 22 de ani s-a căsătorit cu un cuțit, după ce a fost părăsită înainte de nuntă

O femeie de 22 de ani din Bali a fost nevoită să se căsătorească cu un pumnal, după ce a fost părăsită înainte de nuntă. Femeia a respectat tradiția hindusă și astfel a spălat umilința familiei.

Melina, o tânăra de 22 de ani din Bali, a rămas însărcinată cu logodnicul ei și ar fi trebuit să se căsătorească pe 12 ianuarie. Cu două zile înainte de nuntă, mirele a demisionat de la serviciu și a rămas fără slujbă. Părinții lui au decis că nu mai e cazul să se însoare cu logodnica însărcinată. Astfel, mirele și familia lui au anulat nunta, scrie The Mirror.

În ciuda deciziei lor, mirele și-ar fi declarat dragostea față de tânăra care urmează să îi aducă pe lume un copil, spunând că ar trebui să fugă pentru a fi împreună. Dar familia Melinei nu a fost de acord, sfătuindu-l să nu ia decizii pripite, optând în schimb pentru ritualul simbolic. Se crede că pumnalul, care reprezintă bărbăția, poate acționa ca un înlocuitor pentru mirii care nu pot participa la nuntă, inclusiv în cazul în care mirele moare înainte de marele eveniment. Astfel, potrivit spuselor familiei miresei, aceasta va avea un soț când va naște (pumnalul), iar astfel copilul va avea un tată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...