VIDEO O tânără înțeapă prezervativele dintr-un supermarket, apoi le pune înapoi pe raft

Să fiți atenți atunci când vreți că cumpărați prezervative din Auchan. Această tânără din imaginile de mai jos a postat filmulețul pe un cont de TikTok. Pe filmare se vede cum fata are o cutie în mână din care scoate un prezervativ, îl înțeapă cu un ac de siguranță și îl bagă înapoi spunând „unul din trei, care sunt șansele”.

https://www.youtube.com/watch?v=CI8eOaK5V-Y&t=33s

Fata merge apoi spre casele de marcat, unde pune cutia de prezervative înapoi pe raft.

Totul s-a întâmplat într-un supermarket Auchan.

Compania care operează hypermarketul, Auchan Retail, a trimis o informare oficială referitoare la incident și a precizat că probabilitatea ca un produs deteriorat să fi ieit din magazin este foarte redusă. Redăm comunicatul Auchan:

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...