O țară europeană intră în „izolare parțială”. În ce constau noile măsuri

Încă o țară europeană va reveni la măsuri stricte de protecție în contextul creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Începând de miercuri, Olanda va fi supusă „izolării parţiale”. Acest lucru presupune ca barurile și restaurantele să fie închise în această perioadă.

„Intrăm în izolare parţială(…)Va fi greu, dar este singura soluţie. Trebuie să fim mai stricţi”, a anunţat marţi premierul Mark Rutte, relatează AFP, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. O mare parte din Europa Centrală s-a blocat rapid : Marea Britanie are deja cel mai mortal focar din Europa, cu peste 43.000 de decese confirmate, iar Irlanda de Nord are cea mai mare rată de infecție din Marea Britanie.
    Franța va pune Parisul și alte opt orașe mari sub acoperișuri de noapte timp de cel puțin o lună pentru a încetini răspândirea coronavirusului
    Dar există o îngrijorare deosebită cu privire la daunele pe care le-ar putea semăna în fostele țări comuniste din Europa Centrală, dintre care unele au sisteme slabe de îngrijire a sănătății, lipsă critică de medici și asistenți medicali și programe de testare inadecvate. Peste tot, noi infecții stabilesc recorduri zilnice, iar decesele cresc încet, dar constant.
    Paturile spitalelor se umplu în Polonia; medicii din Ungaria emit avertismente cumplite cu privire la lipsa lucrătorilor medicali; autoritățile din România se luptă să urmărească cazuri noi; iar lucrătorii din domeniul sănătății se îmbolnăvesc în Bulgaria. Republica Cehă are cele mai mari rate de transmitere a coronavirusului din Europa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole