O vrăjitoare online a fost reținută după ce a lăsat un client fără 30000 de euro

O așa-zisă vrăjitoare din București agăța clienți pe Facebook și pe rețelele de socializare, le promitea că-i ajută în rezolvarea diverselor probleme și-i usca de bani. Doar de la un client a reușit să obțină suma de 30.000 de euro.

”Ieri, 8 iunie 2022, polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la locuința unei persoane, situată în Sectorul 1, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin vrăjitorie.  În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada mai – iunie 2022, o femeie ar fi avut preocupări de natură infracțională, prin aceea că ar fi practicat vrăjitoria, în scopul de a obține sume de bani, de la mai multe persoane.  În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum și mai multe bijuterii”, informează Poliția Română.

Cea în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților, cu propunere legală.  Cercetările sunt continuate de Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii înșelăciune”, se arată în comunicatul Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...