Previziune stranie: Oamenii se vor naște în spațiu și vor vizita Pământul în vacanță

Miliardarul Jeff Bezos, fondatorul Amazon și Blue Origin, crede că în viitor, oamenii se vor naște și vor locui în colonii spațiale și vor veni pe Pământ doar în vizită, ca într-o vacanță.

Din punctul său de vedere, aceste colonii spațiale sunt mai relevante decât colonizarea unei planete, cum ar fi Marte, care este principalul obiectiv al companiei SpaceX, a lui Elon Musk, relatează Insider.

De-a lungul secolelor, mulți oameni se vor naște în spațiu, va fi prima lor casă. Se vor naște în aceste colonii, vor trăi în aceste colonii. Apoi, vor vizita Pământul așa cum ați vizita, știți voi, Parcul Național Yellowstone”, a explicat el.

Bezos a menționat pentru prima dată ideea construirii de colonii spațiale încă din timpul discursului său de absolvire a liceului și a declarat miercuri că el crede că aceste colonii spațiale sunt o opțiune mai bună decât încercarea de a reîncepe viața pe o altă planetă.

Chiar dacă ar fi să terraformezi Marte sau să faci ceva foarte dramatic de genul acesta, ceea ce ar putea fi foarte, foarte provocator, apropo, chiar dacă ai face asta, ar însemna, cel mult, o dublare a Pământului. Atunci treci de la 10 miliarde de oameni la 20 de miliarde de oameni”, susține miliardarul.

Modul în care se poate stabili viața în afara Pământului este un punct important de dispută între Bezos și fondatorul Tesla și SpaceX, Elon Musk. Musk a declarat că principalul obiectiv al companiei sale de rachete este „colonizarea planetei Marte”, iar referirea lui Bezos la „terraformare” pare a fi o lovitură indirectă la adresa sa.

1 COMENTARIU

  1. Îl va ucide Jeff Bezos pe Leonardo DiCaprio pentru că și-a furat soția?
    Fosta soție a lui Jeff Bezos este acum cea mai bogată femeie din lume. Are o avere netă de peste 66 de miliarde de dolari. După părerea ta, merită să aibă atâția bani? De ce sau de ce nu?
    Este corect ca Jeff Bezos să aibă atât de mulți bani?
    Române! Dacă ai avea la fel de mulți bani ca Jeff Bezos, cum i-ai cheltui?
    Ce crezi că s-ar întâmpla cu economia mondială dacă Jeff Bezos le-ar oferi tuturor ţării-lor din lume 1 miliard de dolari?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...