Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care l-a scos la vânzare

Publicat: 21 apr. 2024, 11:52, de Cezar Andrei, în LIFESTYLE , ? cititori
Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care l-a scos la vânzare
Oana Lis are mare nevoie de bani. Obiectul incredibil pe care dorește să îl vândă pentru ieși din impas

Oana Lis a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare. Zielele trecute, soția lui Viorel Lis a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că dorește să vândă lucruri personale. Familia Lis este din nou copleștită de problemele financiare și se pare că aceasta este singura soluție pentru a putea supraviețui. Iată ce obiect a ajuns să vândă Oana Lis pentru a face rost de bani.

În ultimii ani, familia Lis a fost lovită de mai multe necazuri. Mai întâi, Viorel Lis s-a îmboltăvit, iar boala l-a țintuit într-un scaun cu rotile. Apoi au urmat și alte probleme, cea mai importantă fiind cea de ordin financiar.

Nu de puține ori, Oana Lis a apelat, de-a lungul timpului, la mila oamenilor cu suflet mare pentru a o ajuta să depășească problemele financiare. La fel se întâmplă și acum, când soția foistului edil al Capitalei a ales să scoată la vânzare lucruri personale pentru a face rost de bani.

”Am nevoie să mai vând ceva, să rezolv o situație. Ce ați vrea să cumpărați de la mine? Dați-mi niște idei cu ce să mai vând”, a fost mesajul postat zilele trecute pe Facebook de Oana Lis.

Obiectul incredibil pe care Oana Lis l-a scos la vânzare pentru a face rost de bani

După câteva zile în care pe pagina sa de Facebook au apărut diverse obiecte vestimentare pe care dorește să le vândă, astăzi, Oana Lis a venit cu un anunț șocant: le-a spus fanilor că vrea să vână crucea lui Viorel Lis de la cimitirul din Săpânța.

”Cu cât sa vând crucea aceasta?…. Dati-mi păreri please. Nu cred ca mai are cineva din lume acasă cruce de Sapanta. si maestrul care a făcut-o un om minunat, nu mai e printre noi. As pune-o pe Vinted, ca ziceți ca e internațional site-ul”, este mesajul afișsat de Oana Lis.