Octavian Strunilă, pe scenă la Alexandria, într-o piesă scrisă și regizată de el

La Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria se va juca piesa de teatru „Bărbaţii la 40, Femeile la 43”, scrisă şi regizată de Octavian Strunilă, scenografie Maria Nicola.

Piesa se va juca marţi, 24 mai 2022, ora 19.00, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria. Din distribuţie fac parte actorii: Leonid Doni, Andreea Mateiu şi Octavian Strunilă.

Piesa de teatru, producţie a Teatrului Mefisto Bucureşti, ne prezintă criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puţin o dată în viaţă. Dacă despre bărbaţi este bine ştiut faptul că „middle age crisis” se manifestă la 40 de ani, despre femei încă se discută. La 30, la 35 sau la 43.

Biletele se pot achiziţiona de la Centrul Multifuncţional pentru Tineri Alexandria în zilele de joi, 19 mai 2022, vineri, 20 mai 2022, luni, 23 mai 2022, între orele 14.00 – 17.00, dar şi în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile. Preţul unui bilet este 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...