Olanda relaxează restricțiile de la sfârșitul lunii

Olanda se pregătește de o primă etapă de relaxare a măsurilor restrictive. Se va renunța la o parte din reguli de la sfârșitul acestei luni.

Începând cu data de 28 aprilie, în Olanda vor fi redeschise terasele. De asemenea, se va renunța și la carantina parțială.

Interdicţiile de circulaţie pe timp de noapte vor fi ridicate iar terasele vor putea funcţiona în intervalul orar 12.00-18.00 și vor putea găzdui maximum 50 de persoane în același timp.

Până acum olandezii nu aveau voie să primească în casă mai mult de o persoană. Acum, regulile permit vizita a două persoane în același timp.

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunțat marți seara relaxarea treptată a restricțiilor împotriva Covid-19 începând cu data de 28 aprilie, potrivit AFP, citată de Mediafax.

„Bineînţeles că suntem fericiţi că aceste lucruri sunt posibile, deoarece societatea tinde spre libertate. Dar este o etapă a prudenţei”, a declarat Mark Rutte, într-o conferinţă de presă.

Carantina a fost impusă în olanda în luna ianuarie. De la debutul pandemiei de coronavirus Olanda a înregistrat aproximativ 1,3 milioane de cazuri de coronavirus şi peste 16.000 de decese asociate Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...