Olguța Vasilescu a înviat-o la Craiova pe „Satana” Rovana Plumb

După preluarea PSD-ului de către Marcel Ciolacu, o „vedetă” politică a lui Ponta, Dragnea și Dăncilă a dispărut din spațiul public, dar surprinzător a „înviat” în weekend la Craiova.

La alegerile din acest weekend pentru șefia organizației de femei a PSD Dolj, controlată de familia Claudiu Manda-Lia Olguta Vasilescu, a participat și o „vedetă” politică din erele Ponta, Dragnea și Dăncilă. Este vorba de controversata europarlamentară Rovana Plumb. Practic, edilul PSD, Lia Olguța Vasilescu, a scos-o, după vreo trei ani, de la naftalină pe Rovana Plumb, și a urcat-o pe scena circului politic care a avut loc la Craiova cu ocazia alegerii deputatei Alexandra Presură ca președinte al organizației de femei a PSD Dolj (Circ politic ieftin la alegerile din organizația de femei Dolj). De fapt, între Rovana Plumb și Olguța Vasilescu este o prietenie veche care s-a sudat foarte mult în vremea lui Liviu Dragnea și a Vioricăi Dăncilă. Ca urmare a susținerii lui Dragnea, Rovana Plumb a fost prima pe lista PSD la alegerile europarlamentare în anul 2020, după care a dispărut din spațiul public. Ultima apariție a Rovanei Plumb la o manifestare politică a fost în ianuarie 2020, când a pierdut alegerile pentru șefia PSD Dâmbovița. Atunci, Rovana Plumb a fost numită „Satana” de un primar PSD din Tătărani, Constantin Pătru. Edilul dâmbovițean i-a cerut atunci lui Marcel Ciolacu să aducă un sobor de preoți în sediul PSD Dâmbovița „să tămâieze să iasă Satana”.

Prin apariția de la Craiova, „Satana” Rovana Plumb a dat semnalul că vrea iar un mandat de europarlamentar, dar s-ar mulțumi și cu post de deputat de …Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole