Omagiu Sidney Poitier: „El ne reamintea, mai ales în aceste vremuri nesigure, de puterea BUNĂTĂȚII”

Fiica lui Sidney Poitier a postat un omagiu emoționant pentru tatăl ei, care ”era ca un far”, după moartea acestuia săptămâna trecută, la vârsta de 94 de ani.

Sidney Poitier a fost primul actor de culoare care a fost recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

 Omagiul fiicei actorului, Sydney Poitier, postat pe Instagram, vine după cele ale fostului președinte Barack Obama, Oprah Winfrey și actrița Viola Davis.

Omagiul lui Sydney Poitier este publicat în întregime de BBC.

”Durerea mea este pentru că mi-am pierdut tatăl, dar este și pentru că lumea a pierdut atât de multă bunătate. Era ca un far, cald și luminos. Indiferent de furtunile care îl biciuiau în jurul lui, el stătea neclintit, strălucind în lumina lui”, scrie Sydney Poitier.

”Am crezut că avem grijă de el. Văd acum adevărul că de fapt el avea grijă de noi. El ne reamintea, mai ales în aceste vremuri nesigure, de puterea BUNĂȚII. Că chiar și atunci când corpul se slăbește și lucrurile par să se destrame în jurul nostru, bunătatea rămâne”.

”Bunătatea lui este cea care a schimbat lumea și va trăi pentru totdeauna. Îmi va fi dor de tine mai mult decât pot exprima cuvintele, tată. Te voi simți în căldura soarelui pe spatele meu, te voi auzi în vânt, în copaci și te voi căuta printre stele unde cu siguranță vei fi. Te iubesc” , își încheie omagiul fiica marelui actor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole