Omenirea, încotro? O firmă le-a recomandat clienţilor să ia în brațe animalele de companie ca să se încălzească!

Publicat: 12 ian. 2022, 23:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Omenirea, încotro? O firmă le-a recomandat clienţilor să  ia în brațe animalele de companie ca să se încălzească!

O companie britanică de utilităţi și-a cerut scuze după ce a sugerat clienţilor să îşi strângă în braţe animalele de companie sau să mănânce ghimbir pentru a se încălzi și a face economii la facturi.

Potrivit BBC, săptămâna trecută, compania Ovo Energy a trimis clienţilor o listă cu 10 modalităţi simple şi ieftine prin care să poată sta la căldură în timpul iernii fără a umbla la termostat. 

Printre recomandări se numărau modalităţi de a utiliza mai eficient sistemele de încălzire, de exemplu prin creşterea suprafeţelor izolate, închiderea uşilor la camerele care nu sunt ocupate sau utilizarea unui termostat inteligent. De asemenea, le-a sugerat clienților să se îmbrace cu pulovere şi şosete de lână, să mănânce alimente care stimulează digestia şi încălzesc corpul, să curețe casa sau să facă un concurs de hula-hoop!

Lucrăm din greu pentru a identifica soluţii cu sens pe măsură ce ne apropiem de o criză energetică şi recunoaştem că recomandările au fost neinspirate. Ne cerem scuze în mod sincer”, a informat Ovo Group într-un comunicat, după ce mai mulţi parlamentari au criticat al doilea mare furnizor de energie din Marea Britanie.