Omul lui Nicu Gheară, apropiat de Iohannis, face presiuni să-și impună iubita secretar de stat pentru turism

Noul minister al Antreprenoriatului și Turismului, înființat pentru baronul PNL de Suceava, Gheorghe Flutur, și condus de omul acestuia, senatorul Constantin-Daniel Cadariu, va avea doi secretari de stat, unul de la PSD și altul de la PNL, și deja pentru locul liberalilor s-a declanșat o luptă incredibilă.

Potrivit informațiilor noastre, postul de secretar de stat în acest minister pentru turism este râvnit foarte mult de omHiul lui Nicu Gheară, controversatul afacerist Dragoș Anastasiu (FOTO 2).

FOTO 2 (GHEARA-DRAGOS-A)

De fapt, el trage sforile ca postul să fie ocupat de către iubita sa, Hildegard Brand, o apropiată a Alinei Gorghiu. Pentru același fotoliu de secretar de stat se agită și fostul secretar de stat în Ministerul Economiei din cabinetul Orban, Liviu Rogojinaru, omul lui Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

De fapt, Dragoș Anastasiu mizează pe faptul că iubita sa va ocupa acest post pentru simplu fapt că el se recomandă ca fiind un apropiat al președintelui Klaus Iohannis și al soției acestuia (FOTO 1).

Nu trebuie omis faptul că Dragoș Anastasiu a fost un apropiat al PNL, dar a cam fost trimis la plimbare, după care care s-a lipit de USR, iar acum încearcă să se apropie și de PSD, mai ales de Marcel Ciolacu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole