One United a primit autorizația de construire pentru componenta rezidențială a One Cotroceni Park

Compania One United Properties a obținut autorizația de construire pentru componenta rezidențială a proiectului One Cotroceni Park, proiect imobiliar mixr, birouri-rezidențial aflat în prezent în dezvoltare pe fosta platformă Ventilatorul. Componenta rezidențială a proiectului One Cotroceni Park va avea peste 850 de locuinte, dispuse pe 11 etaje și etaj tehnic, și va fi dezvoltată în mai multe faze.

„Dezvoltat pe un teren de 5,8 hectare, conceptul multifuncțional One Cotroceni Park este creat într-o abordare holistică de tipul Live / Work / Play, oferind viitorilor rezidenți, dar și angajați, facilități integrate, de la operatori de food (cantină, cafenele, wine-bar, bistro, restaurante), la fitness și servicii (farmacie, curățătorie, bancă), piste de alergare în aer liber, înot și ciclism”, declară Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

În premieră pentru un proiect semnat One United Properties, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Prima fază a componentei de birouri a proiectului, de 43.000 mp, urmează să fie livrată la sfârșitul acestui an și este deja 72% pre-închiriată. De asemenea, lucrările celei de-a doua faze au început și ele, aceasta urmând a fi livrată odată cu partea rezidențială.

Proiectul One Cotroceni Park va găzdui și un mare centru de Office Hospitality și de conferințe.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole