Spectacole anulate de Opera Națională București. Ce se întâmplă cu banii de pe bilete

Publicat: 22 oct. 2020, 08:30, de Vlad Ciotoran, în Intern , ? cititori
Spectacole anulate de Opera Națională București. Ce se întâmplă cu banii de pe bilete

Opera Naţională Bucureşti a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că toate spectacolele programate şi reprogramate pentru următoarele 14 zile se anulează.

„Ne pare rău pentru situaţia actuală, artiştii Operei Naţionale Bucureşti fiind entuziasmaţi şi emoţionaţi cu gândul reîntoarcerii în Sala Mare de spectacole cu titluri atât de îndrăgite publicului spectator. Cu toate acestea, cu speranţă în gând, prima scenă lirică a ţării se conformează cu stricteţe tuturor regulilor şi măsurilor impuse de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei COVID-19”, a transmis instituția.

https://www.facebook.com/operanb.ro/posts/10157414031316297

Persoanele care au achiziționat biletele online vor primi banii înapoi în contul din care s-a făcut achiziţia, în termen de 28 de zile.

Cei care au cumpărat tichetele de la Casa de bilete sunt rugați să se prezinte acolo cu tichetele în format fizic pentru restituirea contravalorii acestora.

„Opera Naţională Bucureşti va comunica la o dată ulterioară reprogramarea spectacolelor cu public, ţinând cont de hotărârile Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la evoluţia pandemiei pe raza municipiului Bucureşti cauzată de noul coronavirus”, se arată în postarea Operei Naționale București.

Decizia vine după ce Bucureștiul a intrat in scenariul roșu și Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a hotărât ca de marţi să fie impuse noi restricții în Capitală.