Spectacole anulate de Opera Națională București. Ce se întâmplă cu banii de pe bilete

Opera Naţională Bucureşti a anunțat, prin intermediul paginii de Facebook, că toate spectacolele programate şi reprogramate pentru următoarele 14 zile se anulează.

„Ne pare rău pentru situaţia actuală, artiştii Operei Naţionale Bucureşti fiind entuziasmaţi şi emoţionaţi cu gândul reîntoarcerii în Sala Mare de spectacole cu titluri atât de îndrăgite publicului spectator. Cu toate acestea, cu speranţă în gând, prima scenă lirică a ţării se conformează cu stricteţe tuturor regulilor şi măsurilor impuse de autorităţi în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei COVID-19”, a transmis instituția.

https://www.facebook.com/operanb.ro/posts/10157414031316297

Persoanele care au achiziționat biletele online vor primi banii înapoi în contul din care s-a făcut achiziţia, în termen de 28 de zile.

Cei care au cumpărat tichetele de la Casa de bilete sunt rugați să se prezinte acolo cu tichetele în format fizic pentru restituirea contravalorii acestora.

„Opera Naţională Bucureşti va comunica la o dată ulterioară reprogramarea spectacolelor cu public, ţinând cont de hotărârile Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă cu privire la evoluţia pandemiei pe raza municipiului Bucureşti cauzată de noul coronavirus”, se arată în postarea Operei Naționale București.

Decizia vine după ce Bucureștiul a intrat in scenariul roșu și Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a hotărât ca de marţi să fie impuse noi restricții în Capitală.

1 COMENTARIU

  1. Marele spectacol al Științei.
    Există ceva istoric de sărbătorit la NASA. Pentru prima dată în lunga istorie a agenției, o navă spațială NASA a atins un asteroid. Pe 20 octombrie, OSIRIS-REx a aterizat pe scurt pe asteroidul Bennu, care se află la 200 de milioane de mile de Pământ. Aterizarea rapidă prin atingere (TAG) a permis brațului robot al navei spațiale să adune praf și pietricele care vor fi livrate Pământului pentru analiză în 2023.

    Sărăcia, prostia romanului a explodat, Covid-19 este actorul din rolul principal.
    Covid – 19 interpretează rolurile lui Shakespeare cu foarte multa eleganta și profesionalism chiar pe toate scenele ale lumii. „To be, or not to be” este fraza de deschidere ale marilor spectacole. ” COVID-19″

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...