Orange Communications România, fosta Telekom, dă afară 550 de oameni

Orange Communications România se confruntă cu o scădere a numărului de clienți și din această cauză este nevoită să ia măsuri drastice.

Orange Communications România, fosta Telekom Communications România (fosta Romtelecom), va disponibiliza 551 de angajați, pe fondul diminuării veniturilor și a numărului de clienți, se arată într-un mesaj al unui sindicat către membrii acestuia, scrie Profit.ro.

„Astăzi, la sediul Europe House, a avut loc o întâlnire între Sindicate și Administrație (…). Subiectul întâlnirii a fost acela de prezentare a unui Proiect de reorganizare care se va solda cu plecarea unui număr de 551 de angajați astfel: 345 tehnicieni Rețea acces și Agenți întreținere și reparații, 192 persoane din B2B (CT, vânzări, suport general, servicii clienți, supervizori, manageri), 4 persoane Brand Marketing și 10 persoane B2C din Vânzări și Distribuție. Vor fi înființate 25 de poziții pe partea de operațiuni și 100 la B2B. Pe aceste poziții pot opta oricare dintre cei 551 de colegi propuși pentru disponibilizare. Motivația Administrației pentru această reorganizare care afectează circa 20% din angajații Orange Communications Romania este că baza de clienți și veniturile au scăzut foarte mult”, se arată în mesaj, citat de Profit.ro.

În 2021, compania a raportat afaceri de 2,6 miliarde de lei, în scădere cu 10%, și o pierdere netă de 361 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Gargaragiul de la Muncă, complice la dispariţia pensiilor de stat?

A trecut mai bine de un an şi jumătate de când ministrul Muncii susţine că lucrează la noul sistem de pensii. Până acum însă,...