Orașele din România care oferă cele mai atractive salarii

Bucureștiul și județele Cluj și Timiș oferă cele mai atractive salarii pentru viitorii angajați, potrivit analizei a unei platforme online de recrutare.

București este pe primul loc la cea mai mare ofertă salarială medie, cu salarii cuprinse între 950 și aproape 1400 de euro net, pentru poziții în domenii precum IT, Medicină, Vânzări, Management sau Construcții. La o diferență foarte mică este Clujul, pentru poziții similare. În județul Timiș, domeniile cu cele mai atractive oferte sunt IT, Marketing si Agricultură sau Zootehnie, cu salarii lunare nete între 850 și 1.150 de euro net.

Următoarele județe care completează topul sunt Ilfov și Iași. Potrivit analizei, la nivelul țării, în ultima lună, au aplicat aproape 80.000 de oameni pentru joburi in vanzari si 45.000 pentru joburi în domeniul financiar și contabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița politică și de afaceri din Dolj, păstorită de SRI, denunțată...

Un denunț exploziv la Serviciul Român de Informații, făcut de un afacerist din Craiova, cu circa o lună înainte ca Eduard Hellving să plece...

Care este firma din Cluj la care apelează constructorii străini când...

În lumea construcțiilor de autostrăzi din România, există o firmă din Cluj pe care constructorii străini o caută atunci când se confruntă cu provocări...