Orașul în care oamenii stau la coadă pentru a se vaccina cu AstraZeneca

În ciuda temerilor legate de siguranța vaccinului AstraZeneca, în Madrid oamenii au stat la coadă pentru a li se administra acest ser.

În ultima perioadă au apărut mai multe cazuri de reacții adverse severe care ar fi asociate cu vaccinarea cu AstraZeneca. Mai multe persoane ar fi dezvoltat cheaguri de sânge după ce s-au vaccinat.

Coada de persoane a fost formată, miercuri, în Madrid, în faţa stadionului echipei de fotbal Atletico Madrid, Wanda Metropolitano. Stadionul a fost transformat în centru de vaccinare.

Dacă citeşti prospectul oricărui medicament, vei vedea că există întotdeauna probleme pentru un număr mic de oameni(…)Cred că este vorba despre acelaşi lucru”, a declarat Pilar Garcia, care aştepta la coadă să primească vaccinul AstraZeneca.

Un reprezentant al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA) a confirmat existenţa unei legături între vaccinul AstraZeneca şi cazurile de tromboze observate după administrarea acestui ser.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...