Orașul Sibiu și alte 6 localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

Publicat: 07 dec. 2020, 09:00, de Mădălina Bălăceanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Orașul Sibiu și alte 6 localități din județ rămân în carantină încă o săptămână

Șapte loclaități din județul Sibiu, între care și municipiile Sibiu și Mediaș, vor rămâne în carantină, conform unei decizii a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

CJSU s-a întrunit, duminică, la o oră după închiderea secțiilor de votare. În afară de Sibiu și Mediaș, carantina se prelungește și pentru orașele Cisnădie, Tălmaciu și Avrig, pentru comuna Orlat și satul Șelimbăr.

„S-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenției de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020 ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr, orașul Cisnădie, orașul Tălmaciu, Municipiul Mediaș, orașul Avrig și localitatea Orlat”, a anunțat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, citată de Mediafax.

Localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr sunt în carantină din 16 noiembrie, iar Mediaș, Orlat și Avrig, din 23 noiembrie.