Orban anunță noi măsuri restrictive: Voi propune sistarea evenimentelor private

Premierul Ludovic Orban spune că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la vechiul sistem în care era permisă participarea a maximum 20 de persoane.

În opinia premierului, aceste evenimente reprezintă o sursă a îmbolnăvirilor cu coronavirus.

„Este clar că reprezintă una din sursele de îmbolnăvire. Azi, evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și 100 în spații exterioare. Asta e legea, dar sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli. E posibil să luăm decizia să nu mai permitem astfel de evenimente private.

Fie să revenim la cel mult 20 de persoane, adică să se facă în familie, pentru că asta înseamnă, fie sunt unele voci mai radicale care vor chiar interdicția”, a declarat premierul Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...