Decizie crucială pentru alegeri. Orban: PNL va forma majorități de guvernare cu USR – PLUS la Timișoara

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că dormațiunea politică pe care o conduce  va forma majorități de guvernare cu USR – PLUS la Timișoara.

Orban l-a asigurat pe primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, că proiectele județului și municipiului vor avea susținere guvernamentală.

„Am ținut să fiu prezent la această ședință festivă, la invitația președintelui Alin Nica, pentru a transmite un mesaj simplu: guvernul pe care-l conduc respectă autoritățile locale alese, care cunosc cel mai bine nevoile concrete, care sunt cel mai aproape de cetățean. Pentru noi subsidiaritatea, descentralizarea, nu sunt vorbe în vânt. (…) Conlucrarea dintre primari, președinți de consilii județene și guvern este fundamentală în perioada care va veni. Încercăm să simplificăm, să creștem viteza de adoptare a proiectelor și de implementare a lor. Pot să vă garantez că, de un an de zile, toate proiectele importante pe care le gestioneză Guvernul pentru Timișoara vor fi duse la bun sfârșit și vor fi sprijinite de la nivel guvernamental. (…) Decizia noastră e clară. PNL va forma majorități de guvernare cu USR – PLUS”, a spus Ludovic Orban, la ceremonia de învestire a președintelui ales al Consiliului Județean Timiș, liberalul Alin Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...