Orban și Ciolacu au negociat cu liderii AUR? Ce spun președinții PNL și PSD

Întrebat în timpul unei declarații de presă pe care a susținut-o, luni, după consultările de la Palatul Cotroceni, dacă a avut o întâlnire cu liderul AUR George Simion, președintele PNL Ludovic Orban a spus că nu.

Liderul PNL nu exlude însă posibilitatea ca George Simion să se fi întâlnit cu liberal.

„E posibil să se fi întâlnit cu vreun coleg de-al meu, dar cu mine nu s-a întâlnit”, a afirmat Ludovic Orban.

Președintele PNL spune că liberalii nu acceptă „nicio participare la guvernare a PSD”, explicând că fostele guvernări PSD au ținut România în loc.

Și liderul PSD Marcel Ciolacu a negat atunci când a fost întrebat dacă a avut o întâlnire cu George Simion. Președintele social-democrat a menționat totuși că a avut o discuție telefonică cu George Simion.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a spus că a avut, joi, o întâlnire cu unul dintre co-preşedinţii AUR, George Simion, însă susţine că a discutat cu acesta despre rezultatul unui sondaj de opinie, nefiind vorba despre o întâlnire politică.

„Nu am vorbit despre niciun fel de alianţă politică. Nici măcar nu ne-ar ajuta dacă facem acest lucru, nici procentele nu ne ajung ca să facem o majoritate şi nici nu cred că suntem compatibili în acest moment. AUR este un partid contra sistem, noi facem parte încă din mainstream-ul politic şi atunci cu siguranţă nu avem prea multe ce să colaborăm”, a susţinut Dîncu.

George Simion a declarat după întâlnirea cu Klaus Iohannis că a discutat cu mai mulți lideri politici chiar dacă aceștia acum se prefac că „uită”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...