A început războiul? OSCE confirmă o serie de bombardamente în estul Ucrainei

Reprezentanții Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) confirmă apariția unor incidente de-a lungul liniei de demarcație dintre regiunea controlată de rebelii sprijiniți de Rusia și teritoriile unde se află forțele guvernamentale.

Conform Mediafax, mai multe bombardamente au avut loc joi în estul Ucrainei în apropierea zonelor controlate de rebelii sprijiniți de Rusia.

O sursă diplomatică a confirmat pentru Reuters că în zonă au fost mai multe bombardamente. Incidentele au avut loc joi, dar nu este clar cine le-a provocat.

Atacurile din estul Ucrainei alimentează teoriile potrivit cărora rușii caută un pretext pentru a declanșa intervenția militară. Așa cum s-a întâmplat și înainte de invadarea Peninsulei Crimeea, președintele Rusiei Vladimir Putin a vorbit despre un „genocid” în estul separatist prorus al Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...