Ovidiu Haţegan a suferit un infarct. Cum se simte cunoscutul arbitru

Arbitrul Ovidiu Haţegan (41 de ani) ar fi suferit un infarct şi a fost operat, duminică, la Timişoara, pentru implantarea unui stent, informează gsp.ro.

Hațegan se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului după un antrenament. Arbitrul FIFA a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct.

Acesta a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Potrivit sursei citate, centralul se simte bine după operaţie, dar va rămâne internat pentru monitorizare.

„În timpul antrenamentului a simţit o durere în piept. Cum este medic de profesie, şi-a dat seama de simptome şi a urcat în maşină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timişoara, şi în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Haţegan pentru specialarad.ro.

Haţegan este cel mai bine cotat arbitru român, făcând parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA. Acesta se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...