Ovidiu Vizante a demisionat de la conducerea CFR Călători

Publicat: 17 sept. 2021, 08:09, de Ion Teleanu, în News , ? cititori
Ovidiu Vizante a demisionat de la conducerea CFR Călători
VIZANTE

După ce deputatul USR Cătălin Drulă a demisionat de la conducerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, un al apropiat de al său a plecat din Palatul CFR.

Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, a demisionat din funcţie ieri pe motiv că, în situaţia actuală, generată de instabilitate şi subfinanţare, compania poate urma calea CFR Marfă.

Am decis să demisionez, pentru că mi-am dat seama că, în situaţia actuală generată de instabilitate şi subfinanţare, CFR Călători poate urma calea CFR Marfă.
Trag un semnal de alarmă, către toţi cei care decid viitorul sistemului feroviar din România. Îmi doresc ca semnalul meu să fie auzit, cu atât mai mult cu cât zilele acestea celebrăm Anul Feroviar European. Mulţumesc tuturor ceferiştilor pentru munca lor, mulţumesc echipei cu care am lucrat! Plec cu speranţa că proiectele bune începute în mandatul meu vor fi continuate, iar rezultatele se vor vedea în timp
„, a declarat aseară Ovidiu Vizante.

Oricum pe 30 septembrie 2021 îi expira lui Ovidiu Vizante împuternicirea de director general al CFR Călători și șansele de prelungire a mandatului de către ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vîlceanu erau zero știindu-se că este omul lui Drulă.