OZN pe frontul din Ucraina! Imaginile sunt șocante VIDEO

Publicat: 29 feb. 2024, 09:46, de Filon Stan, în Ultimă oră , ? cititori
OZN pe frontul din Ucraina! Imaginile sunt șocante VIDEO
OZN pe frontul din Ucraina

Un Obiect Zburător Neidentificat (OZN) a apărut pe frontul din Ucraina, lăsând soldații cu gura căscată! Imagini cu OZN-ul au fost surprinse de soldații ucraineni, care aveau în aer o dronă de recunoaștere!

Un OZN și-a făcut apariția pe frontul din Ucraina! Obiectul zburător era foarte silențios, însă soldații ucraineni au fost cei care l-au văzut. Aceștia tocmai ce ridicase în aer o dronă de recunoaștere, care însă a filmat obiectul extraterestru.

OZN pe frontul din Ucraina

Camerele de supraveghere ale dronei au filmat în depărtare obiectul zburător, iar soldaților nu le-a venit să creadă. Șocul acestora se poate auzi pe filmare, în timp ce își spun să mărească zoom-ul pentru a putea surprinde mai bine OZN-ul.

În timp ce membrii 406 au mărit camera dronei, de la ceea ce părea a fi un zoom de 2x la 4x și înapoi, ei pot fi auziți pe video încercând să își dea seama ce ar putea fi obiectul misterios.

Unul dintre ei a întrebat: „De ce nu poate trage cu rachete asupra noastră? Ce vrei să spui? Printre înjurături, un membru al batalionului a întrebat: „De ce nu se mișcă?”.

Un soldat din 406 a spus apoi: „Nu se vede nimic pe camerele termice?”, sugerând că tehnologia suplimentară în infraroșu – în afară de dronă, care este vizibil în modul infraroșu (IR) în timp ce vizualizează OZN-ul în sine – nu a putut corobora observarea.

Imaginile ciudate au fost surprinse cu ajutorul uneia dintre cele peste 300 de drone cu termoviziune folosite de Forțele Armate Ucrainene.

Un membru al Batalionului 406 declară că obiectul este „un OZN, cu siguranță”. „Rămâne pe loc, pe ecran. Măriți mai mult”, continuă să dezbată militarii ucraineni.