Pacienții de la un spital din Cluj stau pe jos așteptând să fie primiți la consultații (FOTO)

Pacienții care ajung la Clinica Medicală 3 din Cluj Napoca sunt ținuți în picioare sau cel mult pe jos, pe scări. Oamenii se plâng de lipsa de empatie, respect și profesionalism din partea cadrelor medicale.

Rușine, Medicala 3! Aici suntem cirezi de vite, nu oameni. Bolnavii își așteaptă rândul în casa scării, așezati pe trepte – că există doar 4 scaune amărâte – și sunt tratați cu superioritate, fără răbdare și cu nepăsare totală. 

Am căutat vreo 15 minute un scaun cu rotile. L-am găsit ocupat de un brancardier. Întrebat dacă aș putea lua scaunul, m-a întrebat “De ce?”, nu “Haideti că vi-l duc eu”, nici măcar “Vă rog!”. El era indignat că trebuie să se ridice”, a relatat un clujean indignat.

Un alt clujean a comentat o altă situație de la același spital, care arată lipsa de empatie a cadrelor medicale.

Într-o zi de -20 de grade am avut treabă la Medicală 3. După aproape o oră de stat în frig, am urcat în spital în fugă și, de la diferența de temperatură, m-a luat cu leșin. Am întrebat două domnișoare în halate albe dacă îmi pot da un pahar cu apă să îmi mai revin! Ha, câtă impertinență din partea mea. Să presupun eu că le pot deranja cu așa cerință. Așa că mi-am luat leșinul pe hol, de capul meu, și ca norocul că la medici aștepți că am apucat să imi revin”, a relatat alt pacient.

Și ăsta-i Clujul… no, hai la Focșani!”, a completat altcineva, scrie stiridecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...