Paco Rabanne a murit. Celebru designer s-a stins din viața la 88 de ani

Designerul vestimentar, Paco Rabanne a murit la murit la vârsta de 88 de ani.Designerul de modă este cunoscut pentru creațiile sale spectaculoase, dar și pentru gama de parfumuri.

”Casa lui Paco Rabanne dorește să-l onoreze pe designerul și fondatorul nostru vizionar, care a murit astăzi la vârsta de 88 de ani. Printre cele mai importante figuri ale modei din secolul al XX-lea, moștenirea sa va rămâne o sursă constantă de inspirație.

Suntem recunoscători domnului Rabanne pentru că a stabilit moștenirea noastră de avangardă și a definit un viitor cu posibilități nelimitate”, este postarea făcută pe pagina oficială de Instagram.

Și grupul spaniol Puig, care controlează casa de modă și afacerea cu parfumuri Paco Rabanne a confirmat moartea acestuia.

”Paco Rabanne a făcut transgresiunea magnetică. Cine altcineva ar putea determina femeile pariziene să ceară rochii din plastic și metal? Cine, în afară de Paco Rabanne, și-ar putea imagina un parfum numit Calandre – cuvântul înseamnă „grătar de automobile” – și să-l transforme într-un reper iconic al feminității moderne?” a spus José Manuel Albesa, președintele diviziei de modă și frumusețe Puig.

Cine a fost Paco Rabanne

Paco Rabanne, pe numele real Francisco Rabaneda y Cuervo era un designer de origine spaniolă și care a avut cele mai bine vândute parfumuri.

Acesta era cunoscut pentru creaţiile sale vestimentare în nuanţe metalice şi pentru colecţiile inspirate din epoca spaţială a anilor 1960.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...