Pagina de Facebook a primăriei București a „înghețat” după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile

Pe pagina de Facebook a primăriei Capitalei nu a mai fost postat niciun anunț de pe 25 septembrie, uimitor pentru cei care cunosc frecvența postărilor acestei instituții.

Încă de la preluarea mandatului de primar al Bucureștiului Gabriela Firea a impus angajaților săi care aveau în grijă pagina de Facebook a instituției să posteze cât mai des posibil informații despre „victoriile” administrației în lupta cu infrastructura deficitară a orașului. În ultima perioadă însă, pagina conținea în special detalii despre activitățile primarului genral, Gabriela Firea.

Este deja cunoscut faptul că Gabriela Firea a preferat întotdeauna să comunice, inclusiv cu presa, mai ale sprin postările de pe Facebook, majoritatea lucrărilor edilitare sau evenimentelor care implicau primăria fiind postate mult mai des pe această rețea de socializare decât în zona dedicată presei de pe site-ul instituției.

Ei bine, începând cu 25 septembrie 2020, ziua în care s-a încheiat campania electorală, pagina respectivă a „înghețat”. Ultima postare, datată 25 septembrie, ora 16.02, anunța că „primăria Capitalei modernizează cartierul Henri Coandă cu bani europeni”. Rămâne de văzut cum va înțelege noul edil, Nicușor Dan, să comunice cu alegătorii săi și cu presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...