Până când sunt valabile restricțiile la intrarea în Ungaria pentru șoferii de TIR

Noi interdicții pentru traficul greu la granița cu Ungaria au intrat în vigoare joi seara, dar vor fi și în weekend. Polițiștii de frontieră români recomandă șoferilor să se îndrepte către toate punctele de trecere a frontierei care permit trafic greu, pentru a nu supra-aglomera punctele mari.

Circulația camioanelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este interzisă prin Ungaria de joi ora 23, ora României, până vineri la ora 23, deoarece ziua de 20 august este declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare. Urmează apoi restricțiile specifice de weekend.
Purtătorul decuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, comisar șef Laura Beatrice Bondar. a declarat pentru Europa FM: ”În perioada week-end-ului, 21.08.2021 ora 23.00 (ora României)-22.08.2021 ora 23.00 (ora României), rămân valabile restricţiile de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj, în ţara vecină. Restricţiile nu se referă la mijloace de transport care efectuează transporturi de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile sau supuse unui anumit regim de temperatură.

Având în vedere cele mai sus menţionate, în această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiilor de circulație pe drumurile publice din Ungaria”.

Traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...