Pandemia anulează parada militară de 1 decembrie și petrecerile de Revelion

Parada militară ce avea loc, anual, de 1 decembrie va fi anulată iar sărbătorirea zilei naționale se va face în cadru restrâns, conform normelor sanitare în vigoare, a anunțat duminică premierul Ludovic Orban. Nici petrecerile de Revelion nu vor fi permise.

Întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, ce se va întâmpla cu parada militară din data de 1 decembrie, primul ministru a anunțat că nu va avea loc.

„Normal că vom sărbători ziua națională, vor fi respectate toate regulile de protecție sanitară. Cu siguranță nu va mai fi acea paradă, nemaifiind acea paradă nu va mai fi motiv ca oamenii să asiste la paradă, va fi o sărbătorire în niște condiții mult mai stricte, ținând cont de numărul maxim de persoane care pot să participle la un eveniment în spațiu deschis”, a transmis Orban.

Vor fi anulate și petrecerile de Revelion, cee ace înseamnă că, în cel mai bun caz, oamenii care și-au cumpărat deja bilete pot merge la destinație dar nu vor avea parte de atnosfera special din acea noapte.

„Din punctul meu de vedere, petrecerea de Revelion este o petrecere private, cum sunt nunțile, botezurile. Pot merge la hotel dar nu la petreceri private”, a mai spus Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...