Panettone pentru săraci la 90 de grame. Atât își permit românii (Foto)

Sărbătorile sunt tot mai aproape, iar românii încep să fie cuprinși de spriritul Crăciunului, mai ales că și  rafturile magazinelor au început să se umple cu bunătăți pentru toate gusturile și toate pungile. Iar cum nu există Crăciun fără o felie de cozonac, mai nou Panettone, și supermarketurile s-au aprovizionat din timp pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor consumatorilor.  

Cât despre oferte, sunt pe măsura timpurilor pe care le trăim, pentru că românii nu mai cumpără acum cu kilogramele, ci cu zecile de grame, atât își mai permit.

Așa de exemplu, dacă vă este dor de un Panettone, cozonacul italian pufos și aromat cu fructe uscate și ciocolată care a prins așa de bine la români, ei bine, există o ofertă de nerefuzat chiar și pentru cel mai sărac dintre români: Panettone la 90 de grame și la un preț de 5,99 lei. Adevărat chilipir și suficient cât să prindeți gustul pentru așa o delicatesă, că de săturat clar nu poate fi vorba.

Dacă v-am făcut curioși și chiar doriți să fiți cuprinși de spiritul Crăciunului și să savurați o bucățică de Panettone pe cinste, nu aveți decât să dați o tură prin magazine, poate mai găsiți câte ceva, dacă nu cumva stocul s-a epuizat.

Citeste si Se caută porcul la jumătate în online, dar și în magazine. Cât a ajuns să coste carcasa sfertuită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...