Paradox la Guvern: Ciucă, la 6.30 e la muncă, Roxana Mînzatu, secretar de stat, ajunge si ea pe la 12

La ora actuală, premierul Nicolae Ciucă are în echipa sa de la Palatul Victoria, pe lângă cei 11 consilieri de stat și 10 consilieri onorifici, și patru secretari de stat în cancelaria sa care huzuresc pe mulți bani publici.

Dintr-un tren de la Brașov care ajungea ieri la București, în jur de 11.30, una dintre colaboratoarele premierului Nicolae Ciucă de la Palatul Victoria cobora relaxată, ca o floricică, în Gara de Nord.

Era Roxana Mînzatu, secretarul de stat al Departamentului pentru evaluare integrată și monitorizarea programelor finanțate din fonduri publice și europene de la Guvernul României. Ea venea de acasă de la Brașov cu un tren IR, la clasa I, și pe toată dura călătoriei s-a plimbat pe culoar, de la un capăt la altul al vagonului, vorbind la telefon, spre uimirea călătorilor și a nașilor (vezi FOTO).

Practic, a ajuns în Gara de Nord pe 11.30 după care cu o mașină de serviciu a ajuns la Palatul Victoria, ceea ce a însemnat că ziua de muncă a început pe ora 12.00, în timp ce, premierul Nicolae Ciucă pleacă de acasă în jurul orei 6.00 și pe 6.20 intră în Palatul Victorie.

Dar, poate că acesta este programul secretarului de stat Roxana Mînzatu și premierul nu prea are ce spune?!

Roxana Minzatu
Roxana Minzatu

5 COMENTARII

  1. Acesta este Guvernul României , înțesat de tot felul de indivizi, plătiți la greu ca sa ajungă la serviciu la pranz(!!!!)
    Chiar premierul României dorește sa-și bată joc de funcționari publici plătiți cu salarii uriașe pentru un serviciu călduț, pentru care nu trebuie sa facă eforturi intelectuale.
    Este o mare Rușine ce se întâmpla astăzi la nivelul guvernului României.!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...