Parchetul nu se atinge de părțile sociale ale interpusului în societatea ce deține Rex Mamaia

Urmăriții penal din dosarul în care societatea ce deține Hotelul Rex din Mamaia este anchetată pentru devalizarea și evaziune fiscală se folosesc de un interpus pentru a nu plăti întreg prejudiciul.

Carmen Palade, cea care a încercat și încearcă să vândă hotelul Rex din Mamaia, figurează ca parte inculpată, alături de fiul său, Rani Palade, într-un dosar penal aflat la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, privind devalizarea Magazinului Unirea din Capitală (Unirea Shopping Center) și evaziune fiscală, prin care ar fi adus un prejudiciu financiar important și statului român.

După cum arată datele de la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), cele mai multe părți sociale la REX MAMAIA SRL, societate ce deține în prezent Hotelul Rex din Mamaia, aparțin Zincăi Palade, mama celei care a negociat și în trecut vânzarea imobilului, Carmen Palade, și bunica lui Rani Palade.

Potrivit ONRC, Zinca Palade este asociatul majoritar al societății REX MAMAIA SRL, având o cotă de participare la beneficii și pierderi de 98,97%.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...